De beste cocktails met gin en wodka

Cocktails zijn heerlijk en verkrijgbaar in heel erg veel verschillende smaken. Van de klassieke Margarita tot de exotische Zombie, er is altijd wel een cocktail die je smaakt. En je hoeft niet eens naar een bar te gaan om een lekkere cocktail te drinken, want je kunt ze ook gemakkelijk thuis maken. Cocktails zijn de populairste dranken op feestjes en partijen. Echter zijn er ook mensen die niet weten hoe ze moeten maken. Als je cocktails wilt maken, heb je eerst wat basisingrediënten nodig. Voor een Margarita heb je tequila, triple sec en limoennectar nodig. Een Martini bestaat uit gin, vermouth en olijven. Voor een Moscow Mule heb je ginger beer, vodka en limoensap nodig.

Alcoholische dranken en non-alcoholische dranken kun je tegenwoordig eenvoudig en snel online bestelllen. Zo kun je gemakkelijk gin en wodka in huis halen. Maar wat zijn nu eigenlijk de lekekrste cocktails met gin en wodka? In deze blog bespreken we de beste drankcombinaties met gin en wodka. Hierdoor ben je er zeker van dat je thuis altijd de beste drankjes kunt maken! Je kan het gezelschap natuurlijk niet teleurstellen.

De beste cocktails met gin

Gin is een sterke, kruidige alcoholische drank die gewoonlijk uit graan wordt gemaakt. Het kan echter ook gemaakt worden van andere stoffen, waaronder fruit en aardappelen. Gin heeft een lange geschiedenis en is terug te vinden in verschillende populaire cocktails. Populaire cocktails met gin zijn bijvoorbeeld Martini, Gin Fizz, Tom Collins, Negroni en Southside.

Wil je gin bestellen? Bij Topdrinks vind je gin van topmerken als Tanqueray, Hendrick’s, en Bombay Sapphire. Hierdoor weet je zeker dat je de lekkerste drankjes kunt maken. Bovendien heb je de keuze uit meer dan 5000 unieke dranken profiteer je van een snelle levering. 

Populaire wodka mixdrankjes

Ook wodka wordt heel vaak gedronken in combinatie met andere fruitige dranken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wodka cola. Of ben jij meer een liefhebber van redbull en wodka? De mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt ook gaan voor een Cosmopolitan, Wodka Mojito of een verfrissende Appletini.

Wodka is zeer populair. Je kunt wodka opdelen in pure wodka en gearomatiseerde wodka. Wodka is afkomstig uit bekende wodka regio’s zoals Rusland, Frankrijk, Nederland, Polen. Je hebt vast wel eens gehoor van populaire wodkamerken. Denk bijvoorbeeld aan Ciroc, Grey Goose, Smirnoff of Belvedere. De beste merken wodka vind je in het assortiment van Topdrinks. Bestel jouw favoriete wodka snel en eenvoudig online, en geniet van een heerlijke wodka cocktail. 

Geef een reactie