Mijn dag

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat af en ook ik lig daar nog 5 minuten. Daarna gaat mijn 2e alarmsysteem af en ga ik naar buiten. Ik kijk op mijn telefoon of er berichten zijn om te zien of er wereldwijd iets bijzonders is gebeurd. Dan ga ik naar de badkamer en neem een ​​douche. Ik kleed me aan, doe mijn make-up en ga naar beneden. Dan bestel ik een mok koffie en maak ontbijt. Ik scroll een tijdje op internet en daarna ga ik mijn tanden kammen. Ik neem het voertuig en ga naar de functie.

Door de grijze gangen

Op de werkvloer loop ik door de lange oninteressante gangen. Dan valt me ​​iets op. Op de werkvloer kan alles net even wat gezelliger. De gangen zijn saai met afschuwelijke schitterende lichten. Zo ging ik naar besled.nl om LED-lampen te bekijken. Hieronder heb ik leuke design lampen gevonden die goed passen in de gangen. Ik geloofde dat de gangen ook van een prachtige schaduw kunnen worden voorzien in plaats van grijs. Dus daar ben ik ook mee aan de slag gegaan.

Naar het werk

Ik ben met collega's begonnen met het schilderen van de muren, deze klus was snel geklaard omdat we genoeg collega's hadden die het niet erg vonden om te helpen om punten een beetje aangenamer te maken. Toen bladerde ik met nog een groep op internet om die LED-lampjes te bekijken. Zo ontstonden er verschillende standpunten. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus we hebben ze snel verwijderd. Maar er gedroegen lampen die mooi aan de muur konden hangen. Ze passen ook goed bij de nieuwe muren. Dus zijn we meteen begonnen met de aanschaf ervan. Met de geautomatiseerde website was dit allemaal uiterst eenvoudig. Betaal gemakkelijk met suggestie, paypal of creditcard en klaar. Wacht daarna gewoon op de distributie. Die volgens de site ook snel zal aankomen.

Fantasierijk zijn

Na deze taken keerde ik terug naar mijn woonplaats. Het was een efficiënte dag. Ik had de meeste kans om te reinigen, het was een puinhoop en ik moest nog steeds de was doen. Toen dat allemaal gedaan was, bezocht ik wat ik zeker avondeten zou produceren. Ik had echt niet veel meer in mijn koelkast. Om er zeker van te zijn dat de volgende dag boodschappen gaan doen. Nu moest ik gewoon fantasierijk zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en pasta. Ik dacht dat ik dat zeker zou maken en ook mijn eigen rode pesto zou maken en het zou ook geweldig moeten zijn.

 

Geef een reactie