Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten

Mooi schoeisel aantrekken is een voldoening die veel vrouwen waarderen. Charmante schoenen met goede hakken zijn niet alleen mooi, maar ze leveren ook veel plezier en zelfvertrouwen op. Toch zijn er ook nadelen aan het dragen van deze pumps. Namelijk dat je in een handomdraai pijnlijke voeten krijgt. Elke vrouw begrijpt dat je je schoenen uit moet doen na een avondje stappen en er ook de voorkeur aan geeft om op blote voeten te wandelen. Maar dit is natuurlijk gevaarlijk. Er zijn absoluut middelen om ervoor te zorgen dat je geen pijnlijke voeten meer hebt. In dit korte artikel zullen we precies uitleggen hoe je mooie schoenen kunt aantrekken zonder regelmatig pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De eerste stap is om pumps te kopen die zowel van suède als van natuurlijk leer zijn gemaakt. Dit zijn beide materialen die schimmel en meeldauw aan de voet veroorzaken en zo ondraaglijke drukplekken voorkomen. Tegelijkertijd is het ook een product dat ademt en daardoor is de kans op nare geurtjes ook een stuk kleiner.

Platformpompen

Veel vrouwen die de hele dag pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een brandend gevoel in de bolletjes van hun voeten. Dit komt meestal doordat ze een slanke zool in de pump hebben. Kies je voor pumps met een dikkere single, zoals een plateauzool, dan heb je veel meer steun en ook dit zorgt voor een veel prettiger gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoeiselbomen werken tools voor het spannen van zowel de breedte als de maat van de schoen. Zie je dat je nieuwe pumps echt iets te smal zijn? Dan kun je de maat oprekken met een schoenspanner. Precies hetzelfde is ook echt voor de lengte. Het kan ondraaglijk zijn als ze net een beetje te klein zijn, vooral als je je nieuwe schoenen aan het inlopen bent. Omdat de situatie kan helpen.

Breng verschillende andere schoenen mee

Een extra verstandige tip is om gewoon een grotere tas mee te nemen met ruimte voor een extra set echt comfortabel schoeisel. U kunt dan eenvoudig uw schoeisel aan het eind van de dag of een avondje uit verwisselen en comfortabelere schoenen aantrekken. U kunt er hoe dan ook voor kiezen om nog comfortabeler schoeisel te gebruiken. Comfortabel schoeisel kan bovendien glamoureus zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja sneakers. Deze milieuvriendelijke Veja tennisschoenen dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens trendy. Ideaal als je van plan bent om comfortabele schoenen te dragen zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze zijn onder andere volop verkrijgbaar bij Van Arendonk.

Geef een reactie